Weber Elektrische BBQ's

De beste elektrische barbecues van Weber

Weber is misschien wel het grootste barbecue-merk op de markt. Ook met de elektrische barbecues is Weber toonaangevend in de BBQ-wereld. De Q-serie en Pulse serie zijn uniek in haar soorten. Beide series zijn echte aanwinsten voor de BBQ liefhebber die liever geen kolen of gas gebruikt. Wat de beste Weber elektrische BBQ’s zijn? Bekijk ze hieronder.

Weber's Pulse serie

Met de Pulse elektrische barbecues van Weber mag je zeer hoge prestaties verwachten. De ingebouwde slimme technologie geeft je meer controle dan ooit en maakt het bereiden van eten ontzettend eenvoudig. Serveer het beste vlees, groente, vis of vega aan je gasten met deze slimme elektrische barbecues van Weber!

Weber's Q-serie

Wat maakt de Q-serie van Weber zo speciaal? De elektrische BBQ’s uit de Q-serie zijn te gebruiken op het balkon of terras en is echt gemaakt voor de stad. Zonder kolen en gas is je barbecue-probleem in de stad zo opgelost met deze prachtige Weber Q-serie BBQ’s. Bovendien zijn deze elektrische barbecues ontzettend stijlvol ontworpen. Die wil je gewoon op je balkon hebben staan!